nieuws

Van der Hoeff opent tweede Bakker Bart in Terneuzen

Nieuws

TERNEUZEN – Patrick van der Hoeff en partner Birgitte Kooijman openen op 29 november hun tweede Bakker-Bart winkel in Terneuzen. Hun nieuwe winkel komt in het winkelcentrum Zuidpolder. Er zijn in Nederland maar vier Bakker-Bart ondernemers die meerdere filialen runnen.

Van der Hoeff opent tweede Bakker Bart in Terneuzen

TERNEUZEN – Patrick van der Hoeff en partner Birgitte Kooijman openen op 29 november hun tweede Bakker-Bart winkel in Terneuzen. Hun nieuwe winkel komt in het winkelcentrum Zuidpolder. Er zijn in Nederland maar vier Bakker-Bart ondernemers die meerdere filialen runnen.

Van der Hoeff: ‘De nieuwe zaak krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Met aspecten van de ‘Bart’ formule, zoals de verse sappen. Ook het nieuwe koffieconcept Bakkie-Bart krijgt een plekje in de de nieuwe winkel.’ De ondernemer is druk met de voorbereidingen van de opening. ‘Het is een vrolijke chaos hier. Ik wil natuurlijk wel professioneel openen. Het is tijd voor positieve aandacht voor Bakker Bart!;
 
Parkeerprobleem op zondag
Zijn eerste winkel in de Arsenaalstraat gaat op zondag dicht. De nieuwe winkel is straks zeven dagen per week geopend. ‘Daarmee zijn we direct verlost van het enorme parkeerprobleem op de zondagochtend. Bij onze nieuwe winkel zitten 450 parkeerplaatsen vlakbij. In de Arsenaalsstraat zijn bijna alle parkeerplaatsen verdwenen door de bouw van een bioscoop.’
 

Reageer op dit artikel