nieuws

Strijd beste kerststol en kerstgebak

Nieuws

ALMELO –   Studenten van de Bakkerijopleiding van het Regionaal Opleidings Centrum van Twente proberen dinsdag 20 november de beste kerststol en het beste kerstgebak te maken.

ALMELO –   Studenten van de Bakkerijopleiding van het Regionaal Opleidings Centrum van Twente proberen dinsdag 20 november de beste kerststol en het beste kerstgebak te maken.
‘De jonge bakkers worden op deze manier extra geprikkeld voor ons prachtige bakkervak,’ aldus docent bakkerij Richard ter Braak. De leerlingen dienen allen een kerststol en kerstgebak te maken en in te leveren bij de vakjury, bestaande uit leden van de ROBO (Regio Overleg Bakkerij Onderwijs).
 
De ROBO is een klankbordgroep voor de bakkerijbranche met als doel het onderwijs en de beroepspraktijk op plaatselijk niveau beter te laten aansluiten. Om 14.00 uur kiest de jury de beste stol en gebak uit, aansluitend worden rond 16.00 de prijzen bekend gemaakt in de brasserie Time Less door de heer Cremers, directeur van de afdeling HTR.
 

Reageer op dit artikel