nieuws

Halve finalisten Bakkerij van het Jaar bekend

Nieuws

DOETINCHEM  – De verkiezing Bakkerij van het Jaaris de tweede ronde ingegaan. Twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen maken nu nog kans op de titels Bakkerij en Banketbakkerij van het jaar 2008. Vier jonge ondernemers dingen mee naar de aanmoedigingsprijs.

Halve finalisten Bakkerij van het Jaar bekend

DOETINCHEM  – De verkiezing Bakkerij van het Jaaris de tweede ronde ingegaan. Twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen maken nu nog kans op de titels Bakkerij en Banketbakkerij van het jaar 2008. Vier jonge ondernemers dingen mee naar de aanmoedigingsprijs.

De deelnemende bedrijven zijn in de eerste ronde door een mysterie guestgejureerd. NBC heeft een viertal producten gekeurd en een hygiëne-inspectieuitgevoerd. De resultaten hebben geleid tot het navolgende klassement.
 
Jurykoppel
In januari kunnen de halve finalisten de jury verwachten voor de tweede ronde. Zij krijgen bezoek van een vast jurykoppel. Zij beoordelen onder andere de bakkerij, het assortiment en spreken met de eigenaren. Medio februari wordt bekend welke acht bedrijven er doorgaan naar de finale op 8 april.   
   
Bakkerij
Echte Bakker Dukers, Stein
Bakkerij van Eijk, Someren
Bakkerij van Heeswijk, Luyksgestel
Bakkerij de Korenaar, Surhuisterveen
Bakkerij Nic. De Lange, Koog a/d Zaan
Luxe Bakker Nagelkerke, Oudenbosch
Bakkerij Gerhard Oonk, Enschede
Bakkerij van der Putten, Mierlo
Bakkerij Riedstra, Veendam
Bakker Ron, Deurne
Echte Bakker Schoemaker, Emmen
Bakkerij van de Ven, Venhorst
 
Banketbakkerij
Banketbakkerij van Bragt, Geldrop
Banketbakkerij Hofman, Sliedrecht
Banketbakkerij Nijstad, Leeuwarden
Patisserie De Rouw, Vught
 
Aanmoedigingsprijs     
Brood en Banketbakkerij Ehrenhard, Nijverdal
Banket Chocolaterie Hendriksen, Baarn
Banketbakkerij Smeets, Spijkenisse
Echte Bakker Ten Veen, Apeldoorn
 

Reageer op dit artikel