nieuws

Hagedoren opent nieuwe winkel en broodjesconcept

Nieuws

BRUNSSUM – Echte Bakker Hagedoren uit Hoensbroek heeft een nieuwe winkel geopend in Brunssum. In de nieuwe winkel heeft hij ook een nieuw broodjesconcept gestart.

Hagedoren opent nieuwe winkel en broodjesconcept

BRUNSSUM – Echte Bakker Hagedoren uit Hoensbroek heeft een nieuwe winkel geopend in Brunssum. In de nieuwe winkel heeft hij ook een nieuw broodjesconcept gestart.
 

De nieuwste winkel voor eigenaar Peter Hagedoren is gelegen in het overdekte winkelcentrum De parel in Brunssum. ‘Het is een prima lokatie, we hebben achthonderd passanten per uur. De winkel, geopend op 25 oktober,  ligt op 5 kilometer afstand van de bakkerij, dat is qua logistiek dus ook prima.’ Om de vele passanten snel en goed te kunnen helpen heeft Hagedoren gekozen voor een semi zelfbedieningconcept. De winkel, ingericht door Redie , is de vijfde zaak voor de Limburgse bakker.
 
Broodjesconcept
Opvallend aan de winkel is het broodjesconcept. Hagedoren: ‘Wij leggen het beleg op zilveren gourmet schaaltjes in de koelvitrine.  De klant geeft aan welk warm broodje hij wil en vervolgens kan hij ook nog zelf een sausje naar keuze uitkiezen. Vervolgens wordt ter plekke het voorbereide gourmetschepje met beleg in een beweging op het broodje geschoven. De klant eet dus een knapperig warm broodje gezond en de presentatie is supermooi.’Hagedoren heeft het idee opgedaan in Duitsland bij Löwenpick. 
 
 

Reageer op dit artikel