nieuws

Een ‘echte’ Audi R8 van chocolade

Nieuws

LOENHOUT (B) – Bakker Eric van Thillo heeft een ‘echte’ Audi R8 van chocolade gemaakt voor Garage Clissen in Loenhout. De garage zocht een stunt voor het nieuw te openen bedrijf in Loenhout.

Een ‘echte’ Audi R8 van chocolade

LOENHOUT (B) – Bakker Eric van Thillo heeft een ‘echte’ Audi R8 van chocolade gemaakt voor Garage Clissen in Loenhout. De garage zocht een stunt voor het nieuw te openen bedrijf in Loenhout.

Banketbakker Eric van Thillo: ‘We maakten een Audi R 8 na in chocolade. Op ware grootte! Op een houten en ijzeren constructie hebben we echte wielen gemonteerd. Hierop brachten we isolatiepanelen in vorm. Vervolgens hebben we 1200 kg gesmolten chocolade in laagjes aangebracht. En dan was het afwerken als een beeldhouwer: Schrapen, bijsmeren, schrapen…. Alles in lekkere chocolade. Op het laatst geven we de auto een glanslaagje met verdunde spuitchocolade.’
 
Publiciteit
Garagehouder Frank Clissen: ‘De pers vond het uniek hierover te publiceren. De pers hoed zich voor zuivere commerciële berichtgeving, maar maakte door dit bedrijfsoverschrijdende project graag een uitzondering. Er verschenen mooie foto’s en reportages in de regionale bijdrage van de meeste Nationale kranten. De regionale TV zender ATV kwam ook filmen en zette het ook in het nieuws.’
 
Goed doel
Op zaterdag 1 december wordt de chocoladeauto in Antwerpen kapot geslagen en verdeeld onder 800 kinderen die het niet zo goed hebben.
 
 
Tipgever: Thomas Cuyvers

Reageer op dit artikel