nieuws

Bakkerij Voortman winnaar Bakkerswereld-ontbijtactie

Nieuws

NIJVERDAL – Bakkerij Voortman uit Nijverdal heeft de Bakkerswereld-ontbijtactie gewonnen. Zijn idee van de Ontbijtknaak is door een deskundige jury uit de 16 inzendingen als beste gekozen.

Bakkerij Voortman winnaar Bakkerswereld-ontbijtactie

NIJVERDAL – Bakkerij Voortman uit Nijverdal heeft de Bakkerswereld-ontbijtactie gewonnen. Zijn idee van de Ontbijtknaak is door een deskundige jury uit de 16 inzendingen als beste gekozen.
De jury heeft onder meer gelet op de uitvoerbaarheid van het idee en originaliteit.
Het idee van Henk Voortman:
 
De ontbijtknaak
‘Wij zijn in onze bakkerij bezig met de ontwikkeling van de Ontbijtknaak (waarde € 2,50). Ons idee is om deze Ontbijtknaak cadeau te doen bij een actieproduct op donderdag, vrijdag en zaterdag. Waarna de klant hem op een willekeurige dag kan inleveren, maar uitsluitend tussen half acht en half negen ’s ochtends en waarschijnlijk alleen op bepaalde ontbijtproducten zoals croissants en broodjes. Maar daar zijn we nog over aan het brainstormen of ‘noa denken’ zoals wij zeggen.’
 
Geboorte
Sven Kramer zou de prijs uitreiken op maandag 29 oktober tijdens de officiële aftrap van het Nationaal Schoolontbijt in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Zaterdag 27 oktober is Henk Voortman echter vader geworden van zoon Luc waardoor zijn reis van Nijverdal naar Amsterdam niet door ging. Henk Voortman runt het bedrijf samen met zijn broer Wim.
 
Voortman krijgt een weekendtrip naar Hattem: een overnachting in Hotel Mercure inclusief toegang tot het Bakkerijmuseum en het Anton Pieck Museum.
 
 

Reageer op dit artikel