nieuws

Bakker krijgt briefkaart van drie meter

Nieuws

OUDEKERK AAN DE AMSTEL – Bakkerij Out & Zoon uit Oudekerk aan de Amstel heeft dinsdag zijn grootste briefkaart ooit ontvangen.

Bakker krijgt briefkaart van drie meter

OUDEKERK AAN DE AMSTEL – Bakkerij Out & Zoon uit Oudekerk aan de Amstel heeft dinsdag zijn grootste briefkaart ooit ontvangen.

Hoe kun je het grote aantal bakkers in een keer bedanken voor de duidenden ontbijtjes zij tijdens het Nationaal Schoolontbijt hebben uitgedeeld? Middels een reusachtige kaart. Kinderen van de plaatselijke basisschool in Oudekerk aan de Amstel overhandigden de kaart van 1,5 bij 3 meter aan Bakkerij Out. Eigenaar Hans Out nam de kaart in ontvangst namens alle bakkers die aan het ontbijtevenement hebben meegedaan. Speciaal voor de kaart ontwierp TNT een reuze  postzegel van 60 bij 49,3 centimeter voor de kaart. De postzegel wordt opgenomen in het Guinness Book of Records.
 

Reageer op dit artikel