nieuws

Acht kanshebbers Leerbedrijf van het Jaar 2008

Nieuws

ZOETERMEER – In 2008 vindt voor de vijfde keer de verkiezing voor de titel Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij plaats. Ieder erkend leerbedrijf heeft zich kandidaat kunnen stellen voor deze titel. Kenwerk heeft acht kanshebbers geselecteerd.

Acht kanshebbers Leerbedrijf van het Jaar 2008

ZOETERMEER – In 2008 vindt voor de vijfde keer de verkiezing voor de titel Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij plaats. Ieder erkend leerbedrijf heeft zich kandidaat kunnen stellen voor deze titel. Kenwerk heeft acht kanshebbers geselecteerd.

 
 
De acht bedrijven die volgens Kenwerk kans maken op de titel Leerbedrijf van het Jaar 2008:
 
 
 
 
– Bakkerij Jan van Dommelen te Montfoort
– Banketbakkerij Gerhard Oonk te Enschede
– Bakkerij Vreugdenhil te Maasdijk
– Kampioensbakkerij Paul Berntsen te Didam
– Echte Bakker Jorink te Raalte
Broekmans Patisserie te Venlo
– Bakker Hagedoren , de Echte Bakker te Hoensbroek
– Banketbakkerij Jacques van Bragt te Geldrop
 
Finale
De geselecteerde bedrijven krijgen in januari 2008 een audit in hun bedrijf. Tijdens de audit wordt gelet op: leiderschap, beleid en strategie, personeelsmanagement, middelen en management van het opleidingsproces, waardering door leerling, praktijkbegeleider en ROC, deelname aan activiteiten, opleidingsresultaten én algemene indruk.
 
Eind januari 2008 nomineert de commissie Leerbedrijf van het Jaar drie bedrijven voor de finale.
 
De prijsuitreiking vindt plaats op de Vakschool Wageningen tijdens de vakwedstrijden mbo op 23 april 2008.
 
 

Reageer op dit artikel