nieuws

Vertrek Marion Meerwaldt

Nieuws

AMSTERDAM – Marion Meerwaldt, beursmanager van de Bakkerij Dagen, verruilt Amsterdam voor Alphen aan den Rijn, waar zij als uitgever aan de slag gaat bij Kluwer. Product Manager Robert Melaard neemt de werkzaamheden over van Meerwaldt.

Vertrek Marion Meerwaldt

AMSTERDAM – Marion Meerwaldt, beursmanager van de Bakkerij Dagen, verruilt Amsterdam voor Alphen aan den Rijn, waar zij als uitgever aan de slag gaat bij Kluwer. Product Manager Robert Melaard neemt de werkzaamheden over van Meerwaldt.

Marion Meerwaldt: ‘Na ruim twintig mooie jaren bij Amsterdam RAI, waarin ik de mogelijkheid heb gekregen om me met veel mooie projecten, zowel internationaal als nationaal, bezig te houden, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 november 2007 treed ik bij Kluwer in dienst als uitgever Private Label.’
 
De werkzaamheden van Meerwaldt voor de Bakkerij Dagen worden vanaf 1 oktober overgenomen door Robert Melaard onder leiding van Joke van der Wijngaart, Manager Domein Food van Amsterdam RAI.

Reageer op dit artikel