nieuws

Timmer beste cakebakker Noord-Holland

Nieuws

TWISK – Echte Bakker Timmer uit Den Burg is de beste cakebakker van Noord-Holland. 125 bakkers uit heel Noord-Holland waren woensdagmiddag naar ’t Twiskerslot gekomen waar de producten gekeurd werden.

Timmer beste cakebakker Noord-Holland

TWISK – Echte Bakker Timmer uit Den Burg is de beste cakebakker van Noord-Holland. 125 bakkers uit heel Noord-Holland waren woensdagmiddag naar ’t Twiskerslot gekomen waar de producten gekeurd werden.

De consumentenjury koos voor de cake van Echte Bakker Timmer uit Den Burg op Texel. De cake onderscheidt zich door de volle smaak uit grootmoederstijd en een natuurlijke kleur. ‘Dus een cake die je gewoon mee naar huis neemt,’ aldus de jury.

 

Wedstrijdplein 

Bij binnenkomst in het voormalige huis van de pianist Wibi Soerjadi stond de koffie met nieuwe inventieve producten klaar. Rond het wedstrijdplein waren diverse bakkerijgrondstoffenfirma’s en aanverwante bedrijven present. De bakkers werden vermaakt met een stukje Westfriesch entertainment van Rijn Zwemmer en in de tussentijd werden de ingeleverde cakes door een vakjury van 4 personen gekeurd.  De winnaar van de Leukste Fantasie Cake 2007 was Mitchell Linning uit Den Helder die werkzaam is bij Bakkerij Peters uit Den Helder.

 

De 6 genomineerden voor de Beste Cake Bakker  van Noord-Holland 2007:

Banketpartners BV / Rijkhoff – Corantijn 95 te Zwaag

Bakkerij Jonker – Dorpsstraat 784 te Oudkarspel

Bakker Jan  – George Gershwinstraat 196 te Zaandijk

Echte Bakker Timmer – Schilderweg te Oudenschild

Echte Bakker Nieuwehuijse / Mol – Heereweg 7 – Schoorl

Bakkerij Out  Kerkstraat 1  te Ouderkerk a/d Amstel

 

De 6 genomineerden van de ROC’s , voor de Leukste Fantasie Cake Bakker van Noord-Holland 2007:

Mitchel Linning – Kruiszwin 2356 te Den Helder (ROC Heerhugowaard)

Robin Hoedjes – Jozef Buisstraat 17 te Obdam  (ROC Heerhugowaard)

Mark van den Brink – Spant 106 te Hoorn  (ROC Heerhugowaard)

Linda Verschueren – Syclamenstraat 65 te Amstelveen (ROC Amsterdam)

Sarah Musch- Jacob Marisstraat 31 hs te  Amsterdam (ROC Amsterdam)

Jacqueline Out – Sluisvaart 42 te Quderkerk a/d Amstel (ROC Amsterdam)

Reageer op dit artikel