nieuws

Start Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2008

Nieuws

Leerbedrijven kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor de jaarlijkse verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2008 Bakkerij.

Start Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2008

Leerbedrijven kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor de jaarlijkse verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2008 Bakkerij.

Ieder erkend leerbedrijf in de bakkerijsector kan zich tot 1 november 2007 aanmelden voor deze wedstrijd. Het doel van de verkiezing is het benadrukken van de waarde die leerbedrijven hebben voor de bakkerijbranche.
 
Dit jaar won Lex Verkley uit Soest, in 2006 nam Jozeph Verloop uit Gorredijk de prijs mee naar huis.
De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2008 Bakkerij is een initiatief van sociale partners in de bakkerij:
Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV),
NVB.
 
De organisatie van de verkiezing is in handen van het Kenwerk. Begin december 2007 maakt de commissie uit alle inzendingen bekend welke tien bedrijven worden voorgedragen voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2008 Bakkerij. Deze bedrijven krijgen een zogeheten audit in hun bedrijf. Na de audits gaan er drie bedrijven door naar de laatste ronde.
 
Genomineerden
Deze genomineerden mogen hun opleidingsfilosofie mondeling toelichten bij de commissie. Nadat de genomineerde bedrijven zijn beoordeeld, zal de titel Leerbedrijf van het Jaar 2008 Bakkerij aan één van deze bedrijven worden toegekend. De prijsuitreiking vindt plaats op 23 april 2008 tijdens de vakwedstrijden mbo. Meer informatie over de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar Bakkerij en het aanmelden van leerbedrijven vindt u op www.kenwerk.nl.
 

Reageer op dit artikel