nieuws

Nationaal Bakkerij Gala krijgt vervolg

Nieuws

WAGENINGEN – Het Nationaal Bakkerij Gala krijgt een vervolg. Dinsdag 8 april vindt de tweede editie plaats van dit evenement voor de gehele bakkerij- en banketbranche.

Nationaal Bakkerij Gala krijgt vervolg

WAGENINGEN – Het Nationaal Bakkerij Gala krijgt een vervolg. Dinsdag 8 april vindt de tweede editie plaats van dit evenement voor de gehele bakkerij- en banketbranche.

Het gala wordt, net als dit jaar, gehouden in Studio 21 in Hilversum.
Het Nationaal Bakkerij Gala is een initiatief van de NBOV en de NVB. Het evenement beleefde dit jaar op 20 maart zijn primeur. 850 gasten bezochten het gala waar schaatskampioen Sven Kramer werd gepresenteerd als de ambassadeur van de Nederlandse bakkerij.
 
Thema
De invulling voor 2008 is nog geheim. Theo Meijer, voorzitter Productschap Granen, Zaden Peulvruchten: ‘Zeker is dat het weer een breed programma wordt. Het zal iedereen die werkzaam is in de bakkerijsector aanspreken. Het programma biedt veel ontmoetingsmomenten en culinaire hoogtepunten. Evenals vorig jaar zal tijdens het Gala de (Banket)bakkerij van het Jaar bekend gemaakt worden. Na de jaarwisseling volgt meer informatie over hoe belangstellenden zich kunnen aanmelden’, aldus Meijer.

Reageer op dit artikel