nieuws

Lex Verkley verplaatst bakkerij naar ziekenhuis

Nieuws

NIJMEGEN – Radboud Ziekenhuis in Nijmegen wordt voor een dag het onderkomen van banketbakker Lex Verkley uit Soest. Verkley bakt op woensdag 17 oktober in het Nijmeegse ziekenhuis. Het doel zieke kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Lex Verkley verplaatst bakkerij naar ziekenhuis

NIJMEGEN – Radboud Ziekenhuis in Nijmegen wordt voor een dag het onderkomen van banketbakker Lex Verkley uit Soest. Verkley bakt op woensdag 17 oktober in het Nijmeegse ziekenhuis. Het doel zieke kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Verkley verzorgt samen met de stichting FunCooking belangeloos een kookfeestje. Hij treedt op in het theater van het ziekenhuis. Kinderen die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen het feest vanuit hun bed op de televisie bekijken. Ook krijgen de kinderen de kans zelf iets lekkers te maken.
 
Belangrijk
Volgens de eigenaar van het leerbedrijf van het Jaar is het belangrijk om je niet alleen in te zetten voor succesvolle leerlingen maar ook om te kijken naar andere kinderen: ‘Voor ons zijn veel dingen vanzelfsprekend zoals gezond zijn, werken, proeven en genieten. Dat zijn ze natuurlijk niet. Ik betrek altijd graag jonge mensen bij ons ambacht. Het zou prachtig zijn als we met ons mooie vak kinderen heel even hun ellende kunnen laten vergeten.’

Reageer op dit artikel