nieuws

Koekenpan in de vorm van een boterham

Nieuws

DOETINCHEM – Een koekenpan in de vorm van een boterham. Handig om een eitje in te bakken; dit past dan precies op de boterham (busbrood). Dit is het idee van een groep van acht studenten van Hogeschool TIO in Amsterdam.

Koekenpan in de vorm van een boterham

DOETINCHEM – Een koekenpan in de vorm van een boterham. Handig om een eitje in te bakken; dit past dan precies op de boterham (busbrood). Dit is het idee van een groep van acht studenten van Hogeschool TIO in Amsterdam.

 
De studenten runnen een eigen bedrijf en hebben als doel een zo uniek mogelijk product op de markt te brengen. De Ei-Cather, zoals de pan heet, is inmiddels in productie genomen en wordt verkocht.
 
Boterhamvorm
Islean van Lauernesse, Sales & Promotie manager van de groep studenten, vertelt: ‘Deze gadget is uniek, hip en functioneel. Omdat de unieke boterhamvorm gerelateerd is aan de bakkersbranche denken wij dat de Ei-Catcher een leuke toevoeging is voor de klanten in de winkel van bakkers. Maar de Ei-Catcher zou ook een leuk cadeau kunnen zijn voor in het kerstpakket van het personeel van deze bakkerijen.’
 
Meer informatie over de pan of bestellingen:
Ei-Cathers, tel: 06-185 47 750
www.ei-catchers.nl

Reageer op dit artikel