nieuws

Half november meer duidelijkheid Bakker Bart

Nieuws

DOETINCHEM – Medio november wordt duidelijk hoe het verder moet tussen de directie van Bakker Bart en de franchisenemers. Joop Kalksma, oud-topman van Campina, die onderzoek doet naar de onvrede van de franchisenemers en de mogelijke oplossingen voor het probleem, zal dan zijn aanbevelingen bekendmaken.

Half november meer duidelijkheid Bakker Bart

DOETINCHEM – Medio november wordt duidelijk hoe het verder moet tussen de directie van Bakker Bart en de franchisenemers. Joop Kalksma, oud-topman van Campina, die onderzoek doet naar de onvrede van de franchisenemers en de mogelijke oplossingen voor het probleem, zal dan zijn aanbevelingen bekendmaken.

De onenigheid tussen de franchisenemers en het management van Bakker Bart is echter nog niet opgelost, zo blijkt uit een brief van de Raad van Commissarissen aan de franchisenemers die Bakkerswereld in handen heeft gekregen.
 
Eenzijdig
Het franchisebestuur heeft deze week een bespreking met de Raad van Commissarissen en het managementteam van Bakker Bart eenzijdig afgezegd. Wim Löbker , initiatiefnemer en franchiser uit Gouda: ‘Dat klopt. Het managementteam zou die avond een weerwoord geven op mijn presentatie van enkele weken geleden over de situatie bij Bakker Bart en dat was niet de bedoeling van die bespreking.’
 
Prijsverhoging
Ook de aangekondigde prijsverhogingen is voor de franchisers een doorn in het oog. Op de vraag hoe het nu verder moet antwoordt hij: ‘Wij willen alleen nog met de Raad van Commissarissen om tafel zitten en wachten de aanbevelingen van Kalksma af.’
 
Eerder gepubliceerd:
 

Reageer op dit artikel