nieuws

Energiecentrum start Energie 10-daagse

Nieuws

Energiecentrum start Energie 10-daagse

HOUTEN – Het Energiecentrum in Houten start met een Energie 10-daagse. Van maandag 8 t/m vrijdag 19 oktober 2007 worden centrumlocaties bezocht in Nederland. Het doel: mkb-ondernemers te attenderen op de vele mogelijkheden om energie te besparen.

HOUTEN – Het Energiecentrum in Houten start met een Energie 10-daagse. Van maandag 8 t/m vrijdag 19 oktober 2007 worden centrumlocaties bezocht in Nederland. Het doel: mkb-ondernemers te attenderen op de vele mogelijkheden om energie te besparen.
 

Volgens het Energiecentrum hebben veel mkb-ondernemers onnodige hoge energiekosten die op een eenvoudige wijze kunnen worden teruggedrongen. Naast algemene tips wordt tijdens de Energie 10-daagse aandacht geschonken aan het verlichtingsplan in de winkel. Bijvoorbeeld de mogelijkheden van LED-verlichting.
 
De ondernemer kan met LED-verlichting makkelijk de sfeer in de winkel beïnvloeden en de producten afzonderlijk uitlichten. De energiekosten van LED-verlichting zijn in vergelijking tot de traditionele vormen als halogeenverlichting beduidend lager.
Tijdens het energiespreekuur in de informatiebus kan elke ondernemer zelf vaststellen wat zijn mogelijkheden zijn en wat voor een besparing dit jaarlijks oplevert.
De Energie 10-daagse locaties zijn:
  • Maandag 8 oktober, Den Haag – Het Plein
  • Dinsdag 9 oktober, Groningen – Grote Markt & Hoogeveen – Beukemaplein
  • Woensdag 10 oktober, Leeuwarden – Waagplein & Emmeloord – De Deel
  • Donderdag 11 oktober, Almelo – Koornmarkt & Apeldoorn – Marktplein
  • Vrijdag 12 oktober, Zaandam – Burcht & Leiden – Beestenmarkt
  • Zaterdag 13 oktober, Hoorn – Spoorstraat & Den Helder – Julianaplein centrum
  • Dinsdag 16 oktober, Wageningen – Junusplein & Houten – Spoorhaag
  • Woensdag 17 oktober, Maassluis – Boogertstraat & Middelburg – Markt
  • Donderdag 18 oktober, Etten-Leur – Raadhuisplein & Waalwijk – Raadhuisplein
  • Vrijdag 19 oktober, Helmond – Ameideplein & Venlo – Mgr. Nolensplein
Reageer op dit artikel