nieuws

Bakker Bart wijst klanten juiste weg

Nieuws

TERNEUZEN – Het doorverwijzen van mensen die willen parkeren bij Bakker Bart naar de Scheldekade in Terneuzen is geen vorm van treiterij, maar eerder een vorm van service van medewerkers van het Terneuzense parkeerbureau.

Bakker Bart wijst klanten juiste weg

TERNEUZEN – Het doorverwijzen van mensen die willen parkeren bij Bakker Bart naar de Scheldekade in Terneuzen is geen vorm van treiterij, maar eerder een vorm van service van medewerkers van het Terneuzense parkeerbureau.

Dit stelt het college van B en W in antwoord op vragen van raadslid Cees Freeke (Eigen Lijst). Freeke had zich geërgerd aan het optreden van de parkeerwachters, die elke zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur klanten van de bakker feitelijk dwongen om door te rijden naar de parkeerterreinen aan de Scheldekade, meldt BN De Stem.
 
Bewoners van de Burgemeester Geillstraat hadden bij de gemeente geklaagd dat op zondagochtend veel bakkersklanten met draaiende motor op parkeerplaatsen staan, terwijl de stallingsplekken in deze straat zijn voorbehouden aan vergunninghouders.
Cees Freeke had overigens liever gezien dat de gemeente ter plekke meer vrije parkeerruimte had gecreëerd.
Bij de bouw van de bioscoop zijn veel parkeerplaatsen rondom het ABC-complex – waarin Bakker Bart huist – verdwenen. Daarvoor is niets in de plaats gekomen.
 

Reageer op dit artikel