nieuws

Bakker Aalbertsen ook in Amerongen

Nieuws

AMERONGEN – Bakker Aalbertsen heeft in Amerongen de plek ingenomen van bakker Van Altena, die hier bijna 100 jaar zijn broodwinning had. Woensdagavond was er een openingsreceptie.

Bakker Aalbertsen ook in Amerongen

AMERONGEN – Bakker Aalbertsen heeft in Amerongen de plek ingenomen van bakker Van Altena, die hier bijna 100 jaar zijn broodwinning had. Woensdagavond was er een openingsreceptie.

Brood- en banketbakker Dick van Altena besloot kortgeleden om te stoppen met zijn bedrijf aan de Utrechtsestraatweg. Zijn leeftijd en geen uitzicht op goede opvolging, maakten verkoop van het pand bijna onvermijdelijk.
Wim Aalbertsen ( ook gevestigd aan de Kampweg in Doorn) hoorde hiervan en toonde zijn interesse. Van Altena deed zijn bakkersbedrijf compleet over aan Aalbertsen. Eind augustus stopte Van Altena, er werd gesloopt en ontruimd, en razendsnel verbouwd en heringericht meldt nieuwsblad De Kaap. De nieuwe brood- en banketzaak is modern en helder van tint, maar niet steriel. Veel natuurlijke materialen zijn toegepast ( licht hout, linnen, anthraciet plavuizen, en zachtgroene hanglampen en wanden). In de winkel twee counters, tegenover elkaar, met ieder een kleine kassa en eigen assistente. Deze aanpak maakt rijen en wachttijd korter en laat de klant beter de producten zien en eruit kiezen
 

Reageer op dit artikel