nieuws

Bakken met Passie voor kerst weer open

Nieuws

AMSTERDAM – Bakken met Passie van Co en Marja Meijssen moet de week voor kerst weer open. ‘Daar streven we nu naar,’ vertelt Co Meijssen aan Bakkerswereld.

Bakken met Passie voor kerst weer open

AMSTERDAM – Bakken met Passie van Co en Marja Meijssen moet de week voor kerst weer open. ‘Daar streven we nu naar,’ vertelt Co Meijssen aan Bakkerswereld.

De bakkerij aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam is vorige week zondag, 21 oktober, getroffen door een hevige brand. Meijssen vervolgt: ‘De bakkerij is nu zo goed als leeg. Alles is eruit gesloopt. Het moet helemaal opnieuw ingericht worden. Momenteel ben ik bezig met het uitzoeken van een nieuwe oven.’ De winkel moet ontvet worden en opnieuw geschilderd. De schade daar is beperkt.
 
Hard werken
De brand is ontstaan bij de oven. Een exacte oorzaak kan Co Meijssen niet aangeven. ‘Daar zijn verzekeringsmensen nog mee bezig. Marja en ik en alle mensen om ons heen gaan er nu hard aan werken om in de week voor kerst weer open te kunnen. Voorlopig ligt de winkel nog wel even stil.’
 
Op de foto Bakken met Passie vlak na de brand. Inmiddels is de bakkerij helemaal leeggehaald.
Foto: Co Meijssen
 

Reageer op dit artikel