nieuws

Amerikaanse weken bij Klaes Hoekstra in Bedum

Nieuws

BEDUM – Bakker Klaes Hoekstra houdt de komende twee weken Amerikaanse weken. Hoekstra heeft tijdens zijn reis in Amerika zoveel inspiratie opgedaan dat hij de bewoners van het Groninger dorp wil laten meegenieten van de Amerikaanse winkelbeleving.

Amerikaanse weken bij Klaes Hoekstra in Bedum

BEDUM – Bakker Klaes Hoekstra houdt de komende twee weken Amerikaanse weken. Hoekstra heeft tijdens zijn reis in Amerika zoveel inspiratie opgedaan dat hij de bewoners van het Groninger dorp wil laten meegenieten van de Amerikaanse winkelbeleving.
In tegenstelling tot Nederland heeft Amerika geen broodcultuur en de Amerikanen nemen ’s morgens een kop koffie met een bagel, donut of muffin. Naast de vele karakteristieke producten ademt de winkel van Klaes Hoekstra in Bedum duidelijk de sfeer van de USA inclusief een Vrijheidsbeeld van 2, 5 meter hoog en de ”Walk of Fame”. Dit keer niet met Amerikaanse sterren, maar met Bedumer beroemdheden.
 
Rodeo
Zaterdag 27 oktober lijkt het hoogtepunt te worden in deze American experience. Op deze dag zullen er vele activiteiten plaats vinden zoals een demonstratie van line dancers, een show van Amerikaanse oude auto’s, een popcornkraam voor de kinderen en een wedstrijd op een rodeostier met als motto: ‘Wie wordt de beste cowboy van Bedum?’

Reageer op dit artikel