nieuws

Bouwer & Officier beloont beste ondernemingsplan

Nieuws

Bouwer & Officier beloont beste ondernemingsplan

WAGENINGEN – Maandag 2 juli heeft Bouwer & Officier het beste ondernemingsplan van studenten van de Vakschool Wageningen beloond met tien uur gratis startersadvies.

WAGENINGEN – Maandag 2 juli heeft Bouwer & Officier het beste ondernemingsplan van studenten van de Vakschool Wageningen beloond met tien uur gratis startersadvies.

Elk jaar tijdens de diploma-uitreiking op de Vakschool Wageningen doet Bouwer & Officier dit. De prijs gaat dit jaar naar Marjolein Zijm, Martijn van IJzendoorn en Mike Johnson.
De afstudeeropdracht bestond uit het fictief opzetten van een bakkerijonderneming in al haar facetten. Belangrijke onderdelen in de beoordelingscriteria waren onder meer: financiering, marketing, bedrijfskunde, automatisering en bakkerijbouw. De drie winnaars voldeden hier het beste aan.
De prijs, bestaande uit een bokaal, bloemen, oorkonde en tien uur gratis startersadvies, wordt jaarlijks beschikbaar gesteld door Bouwer & Officier Accountants uit Hazerswoude. De prijs werd uitgereikt door Krijn van der Spijk. De leerlingen kennen Bouwer & Officier van jaarlijkse gastlessen en het werkboek ‘De Bakkerijonderneming’ dat het accountantskantoor samen met de Vakschool Wageningen heeft samengesteld.
 

Reageer op dit artikel