nieuws

Zestien bedrijven naar tweede ronde

Nieuws

De verkiezing Bakkerij van het Jaar 2006 is de tweede ronde ingegaan. Twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen kunnen binnenkort de jury verwachten voor de tweede ronde. Daarvoor is één vast koppel ingeschakeld. De bedrijven hebben ook al advies gekregen over het promotionele beleid ten aanzien van hun prestatie uit de eerste ronde. Uit het verleden blijkt dat het onder de aandacht brengen van deze prestatie tot extra omzet kan leiden.

De verkiezing Bakkerij van het Jaar 2006 is de tweede ronde ingegaan. Twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen kunnen binnenkort de jury verwachten voor de tweede ronde. Daarvoor is één vast koppel ingeschakeld. De bedrijven hebben ook al advies gekregen over het promotionele beleid ten aanzien van hun prestatie uit de eerste ronde. Uit het verleden blijkt dat het onder de aandacht brengen van deze prestatie tot extra omzet kan leiden.
 

In januari volgt de finaleronde. Uiteindelijk wordt de winnaar op de Bakkerij Dagen (5 t/m 7 februari in de RAI te Amsterdam) bekendgemaakt. Uit de juryrapportage van de eerste ronde blijkt dat het niveau van de deelnemende bedrijven hoog is. Een groep van ongeveer 25 tot dertig bakkerijen staat heel dicht bij elkaar.
 
Bakkerijen  
Allard Drunen
Battjes Hardenberg
Berntsen Didam
Eijk Someren
Hendriksen Zetten
Jorink Raalte
Korenaar Surhuisterveen
Lamers Heesch
Otten Enter
Schoemaker Emmen
Schuld Oldebroek
Sturkenboom Kortenhoef
Banketbakkerijen  
Bragt Geldrop
Kuyt Amsterdam
Nijstad Leeuwarden
Tummers Heemstede

 

 

Reageer op dit artikel