nieuws

Ten Napel bekroond tot Hofleverancier

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakkerij Ten Napel uit Klazienaveen mag zich Koninklijk noemen; de koningin heeft die titel aan de bakkerij verleend.

Ten Napel bekroond tot Hofleverancier

BAKKERSWERELD – Bakkerij Ten Napel uit Klazienaveen mag zich Koninklijk noemen; de koningin heeft die titel aan de bakkerij verleend.

De bakkerij bestaat dit jaar 100 jaar kreeg, vorige week donderdag kregen de eigenaren uit handen van burgemeester Bijl van Emmen de bijbehorende oorkonde overhandigd. Ten Napel mag nu het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ voeren. Eigenaar Jan ten Napel: ‘Het is een hele eer. Het is een teken dat je goed bezig bent met je bedrijf. Ik vind het een compliment voor alle medewerkers.’

 

Oorkonde

De oorkonde staat in het moederbedrijf in Klazienaveen. Daarnaast heeft Ten Napel vestigingen in Emmen en Nieuw-Amsterdam. De oorkonde leverde veel reacties op van klanten, aldus Ten Napel die het bedrijf samen leidt met zijn vrouw Siny en twee zoons Gert-Jan en Henk. De titel biedt promotionele kansen. Maar daar hebben de eigenaren nog geen tijd voor gehad door de decemberdrukte. ‘Daar gaan we volgend jaar mee aan de slag.’

  

Reageer op dit artikel