nieuws

Paul Berntsen van Kampioensbakker Paul Berntsen in Didam:

Nieuws

‘Ruim tweeduizend ontbijtkoeken weggegeven

‘Ruim tweeduizend ontbijtkoeken weggegeven’

Paul Berntsen deed voor de derde keer mee aan de verkiezing. Voor het eerst hoort hij nu bij de finalisten. Om dit te vieren liet hij tweeduidend kaartjes drukken met de tekst ‘Trots zijn we op onze nominatie’. Deze kaartjes stopte hij bij alle ontbijtkoeken die hij uitdeelde aan zijn klanten. Ook de supermarkt en de melkboer aan wie hij brood levert voorzag hij van ontbijtkoeken. ‘We kwamen kaartjes tekort. De klanten waren heel enthousiast. Ook zeiden ze het heel eerlijk als ze al een koek hadden ontvangen. Leuke bijkomstigheid is dat we door deze actie 20 procent meer koeken hebben verkocht.’
Het dringt langzaam tot de klanten door dat Berntsen in de finale staat. ‘We zijn al kampioensbakker, dus klanten zijn niet ondersteboven van onze finaleplaats. We hebben wel veel reacties gekregen op de memoblaadjes. Er hangen inmiddels zes A2-posters vol in de winkel. Eén ervan is van de burgemeester van Montferland die schrijft dat ze er trots op is dat er zo’n goede bakker in haar gemeente zit.’
 

Reageer op dit artikel