nieuws

Oliebollenactie voor Albani

Nieuws

Pleun van der Berg, eigenaar van Bakkerij Van der Berg en voorzitter van stichting ‘Hoop voor Albanie’ voert weer actie voor Albanië. Dit keer houdt hij een oliebollenactie.

Pleun van der Berg, eigenaar van Bakkerij Van der Berg en voorzitter van stichting ‘Hoop voor Albanie’ voert weer actie voor Albanië. Dit keer houdt hij een oliebollenactie.

Van iedere oliebol die wordt verkocht op de vier verkooppunten in Hoek van Holland, ’s Gravezande, Maasdijk en Monster gaat de helft naar een schoolproject in het dorp Fushe-Kruje. Met het geld wordt een school herbouwd. Van der Berg hoopt op een bedrag tussen de 1500 euro en 20.000 euro. Hij heeft de organisatie Wilde Ganzen gevraagd de opbrengst te verdubbelen. Van der Berg zet zich al twintig jaar in voor het land.Vorig jaar haalde de organisatie 20.000 euro op met dezelfde actie.
Voor meer info: www.hoopvooralbanie.nl

Reageer op dit artikel