nieuws

NBOV houdt bijeenkomsten bedrijfsopvolging

Nieuws

BAKKERSWERELD – De NBOV houdt in januari 2007 opnieuw twee bijeenkomsten over bedrijfsopvolging.

NBOV houdt bijeenkomsten bedrijfsopvolging

BAKKERSWERELD – De NBOV houdt in januari 2007 opnieuw twee bijeenkomsten over bedrijfsopvolging.

Tijdens de bijeenkomsten komen diverse aspecten over bedrijfsopvolging en overname aan bod. Frans Holtkamp, eerstelijns adviseur van de werkgroep ‘Voor de Bakker’ , vertelt over zijn ervaringen uit de praktijk en Bert Faber van de Rabobank Nederland vertelt onder andere over de financiële en fiscale aspecten van bedrijfsovername. Daarnaast licht NBOV-jurist Paul Passchier diverse juridische kanten toe.
 
Data
De informatiedagen zijn een herhaling van de bijeenkomst die in juni 2006 in Assen heeft plaatsgevonden. De bijeenkomsten worden gehouden op: dinsdag 16 januari in het Golden Tulip Berghotel in Amersfoort en op dinsdag 23 januari in de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek.
Meer informatie of aanmelden: Linda van ’t Land, NBOV Tel. 0182 -693030

Reageer op dit artikel