nieuws

Klaas Kuyt van Patisserie Kuyt in Amsterdam:

Nieuws

Dit jaar hoop ik te winnen

Dit jaar hoop ik te winnen’

Klanten van Patisserie Kuyt kan het bijna niet ontgaan dat hun banketbakker door is naar de finale. In de kleine etalage neemt de poster ‘Wij zijn door naar de finale’ bijna de hele ruimte in. Klaas Kuyt heeft geen speciale actie voor de klanten georganiseerd. ‘We hebben nooit acties, dus nu ook niet.’ Wel mochten de klanten aangeven waarom ze vinden dat Kuyt moet winnen. Dit leverde twintig reacties op van klanten en collega’s. Een klant schreef: ‘Hier waan ik me in Parijs’ en op een ander briefje stond ‘De fijnste collega. Nico Holtkamp.’
Vorig jaar werd Kuyt tweede. ‘Dit jaar hoop ik te winnen. Bij de vorige verkiezing hadden we de arbozaken en de etikettering nog niet helemaal voor elkaar. Ook het calculeren hebben we nu onder controle. Dus wie weet? We vinden het allemaal erg spannend.’
De nominatie heeft veel extra omzet opgeleverd. ‘We hebben een zeer drukke decembermaand gehad. Ook de eerste week van januari was erg druk. Op de eerste zaterdag van januari draaiden we zelfs een recordomzet.’
 

Reageer op dit artikel