nieuws

Jan-Aart Schuld van Bakkerij Schuld in Oldebroek:

Nieuws

‘Beter omgaan met spanning

‘Beter omgaan met spanning’

Ondanks dat Jan-Aart Schuld voor de derde keer meedoet aan de verkiezing, vindt hij het nog steeds spannend. ‘Als je voor de derde keer op rij in de finale staat, ga je wat beter om met de spanning. Ik noem het gezonde spanning. Ik heb ook het voordeel dat ik de verkiezingen kan vergelijken. Bij de eerste verkiezing was er direct media-aandacht, nu is die wat geleidelijker. Ook de aandacht van de klanten was bij de eerste verkiezing gigantisch groot, nu is er toch sprake van gewenning.’
Schuld is blij met zijn fanatieke en gemotiveerde team dat hem telkens voorziet van ideeën en met hem meedenkt. In de winkel worden de klanten geattendeerd op de finaleplaats door een presentatie op een tv-scherm. Ook is de winkel versierd met ballonnen en voorzien van een memobord waarop tenminste honderd reacties van klanten zijn geplakt.

Reageer op dit artikel