nieuws

Jacques van Bragt van Banketbakkerij J. van Bragt in Geldrop:

Nieuws

‘Pas grote mond in finale

‘Pas grote mond in finale’

Jacques van Bragt heeft zijn nominatie voor de verkiezing niet naar buiten gebracht. Pas toen bleek dat hij tot de finalisten behoorde, heeft hij zijn finaleplaats via persberichten bekendgemaakt. ‘Je mag pas een grote mond hebben als je in de finale staat. Eerder niet.’ Van Bragt merkt iedere dag bij het opmaken van de kas dat de omzet hoger is dan voorheen. Hij schat dat het 5 á 10 procent is. De tweede zaterdag van januari was de omzetstijging zelfs 20 procent.
Van de mogelijkheid om op een memoblaadje te schrijven waarom Van Bragt moet winnen reageerden zo’n vierhonderd klanten. ‘Het team wordt al wat zenuwachtig.’ De jury en aansluitend de filmploeg zijn net weg als Bakkerswereld belt. ‘Het hele team moet het doen, daar is iedereen zich van bewust. Op de memo’s staan veel complimenten over de bediening en over onze producten. Ook zijn er veel mensen komen kijken die eerder niet bij ons naar binnen durfden.’
 

Reageer op dit artikel