nieuws

Directiewisseling Frijling Banket

Nieuws

BAKKERSWERELD – Hans Frijling draagt op 1 januari op eigen verzoek, na een dienstverband van 44 jaar zijn functie als algemeen directeur over aan een nieuw dagelijks bestuur.

Directiewisseling Frijling Banket

BAKKERSWERELD – Hans Frijling draagt op 1 januari op eigen verzoek, na een dienstverband van 44 jaar zijn functie als algemeen directeur over aan een nieuw dagelijks bestuur.

Het bestuur van de Frijling Groep zal bestaan uit Rien Mook, Frank Lubbers en Henk Suelmann. Hans Frijling zal als aandeelhouder en als voorzitter van de Raad van Commissarissen betrokken blijven bij de onderneming. Hans Frijling is de laatste rechtstreekse afstammeling uit het Frijling geslacht wat in 1784 de bakkerij in Dalfsen is begonnen. De Frijling Groep bestaat uit vier productiebedrijven (Blei  inZwartsluis, Boom in Zwolle, Jorritsma in Dokkum en Frijling in Dalfsen) die cake, koek en stukwerk produceren voor binnen- en buitenland.

Reageer op dit artikel