nieuws

Cees Hack algemeen directeur Sonneveld

Nieuws

BAKKERSWERELD – Cees Hack wordt op 2 januari benoemd tot algemeen directeur van Sonneveld Group in Papendrecht.

Cees Hack algemeen directeur Sonneveld

BAKKERSWERELD – Cees Hack wordt op 2 januari benoemd tot algemeen directeur van Sonneveld Group in Papendrecht.

Geert Sonneveld zal als president eindverantwoordelijkheid behouden.De aanstelling van Hack als algemeen directeur is gericht op de toekomst. Sonneveld vierde in 2006 haat vijftigjarig jubileum en opende EBIC. Tegelijkertijd is gebleken, dat het tijd is voor vernieuwing en verjonging van het management, met wisseling van leiderschap als gevolg, aldus het bedrijf. Kees van Veen blijft als directeur F&S (Financiën, Stafdiensten en P&O) deel uit blijft maken van het directie team. Geert Sonneveld blijft als president eindverantwoordelijkheid behouden. Verder zal op 2 januari Peter Weegels in dienst treden als Manager I&D (Innovation and Development). Hij volgt Ralf Neumann op. Weegels komt van Unilever.
 

Reageer op dit artikel