nieuws

Bakker Van Steen stopt na twee eeuwen

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakker Harry van Steen, wiens familie in Etten-Leur meer dan tweehonderd jaar brood is gestopt. De bakkerij is verkocht en maakt plaats voor appartementen.

BAKKERSWERELD – Bakker Harry van Steen, wiens familie in Etten-Leur meer dan tweehonderd jaar brood is gestopt. De bakkerij is verkocht en maakt plaats voor appartementen.

Eerder al staakte Van Steen de verkoop van brood in zijn eigen winkel. Zijn brood werd verkocht bij Kaatje Jans in het winkelcentrum. Jans betrekt het brood nu bij Bakkerij De Jong uit Sint Willebrord. De ovens en andere apparatuur van Van Steen zijn door een handelaar opgekocht. „De voorraad grondstoffen heeft hij geschonken aan de bakkerij van gehandicapten. ‘Ik heb het altijd zonde gevonden om eten weg te gooien.’ aldus Van Steen.
 

Reageer op dit artikel