nieuws

Anton Hessing neemt afscheid

Nieuws

BAKKERSWERELD – Anton Hessing, oud eigenaar van de gelijknamige bake off bakkerij in Hoek van Holland heeft op woensdag 6 december in Den Haag afscheid genomen van de bakkerijbranche.

Anton Hessing neemt afscheid

BAKKERSWERELD – Anton Hessing, oud eigenaar van de gelijknamige bake off bakkerij in Hoek van Holland heeft op woensdag 6 december in Den Haag afscheid genomen van de bakkerijbranche. 
 
 

Hessing begon op zijn veetiende bij zijn vader in de banketbakkerij om de zaak zeven jaar later over te nemen.Hij was niet de enige uit het gezin met een eigen (banket)bakkerij: ook zijn broers Hans en Frans (Hessing in Den Haag), zus Marijke (drie banketbakkerszaken onder de naam Berkenbosch) en zus Toos (banketbakkerij De Heer te Rotterdams) zijn in de branche niet onbekend.Na moeizame startjaren groeide de zaak van Hessing, er werd ook begonnen met brood. Ook ging Hessing voor collega’s produceren. Zijn eerste bake off bakkerij in Den Haag startte hij in 1972. Later werd de productie overgeplaatst naar Hoek van Holland. Het bedrijf Anton Hessing Bake-off maakt nu onderdeel uit van Royal Brinkers.
 
Reageer op dit artikel