nieuws

Supermarkt Deen is beste versverkoper

Nieuws

BAKKERSWERELD – Deen is de beste verkoper van verse producten. De Noordhollandse supermarktketen scoorde het hoogst op kwaliteit en vers. Dit blijkt uit het jaarlijkse Versrapport van GfK.

Supermarkt Deen is beste versverkoper

BAKKERSWERELD – Deen is de beste verkoper van verse producten. De Noordhollandse supermarktketen scoorde het hoogst op kwaliteit en vers. Dit blijkt uit het jaarlijkse Versrapport van GfK.

Deen is door consumenten voor alle versgroepen met een 7,30 gewaardeerd. Dit cijfer is deels het resultaat van de versterkte focus op vers. Deen vernieuwde de broodafdeling en scheidde vers van kw. Onderzoeker Joop Holla: ‘Niet alleen de versuitstraling is goed bij Deen, uit het vers-onderzoek blijkt ook dat ze erg goed scoren met aanbiedingen. Marktleider Albert Heijn eindigde op een tweede plaats in het onderzoek, Jumbo en Jan Linders deelde een derde plaats.
Onderzoek
Voor het Versrapport vroeg het onderzoeksinstituut klanten om supermarkten voor drie versgroepen – vlees, brood en groente/fruit – een rapportcijfer te geven. Vier aspecten werden beoordeeld: kwaliteit en versheid, ruime keuze, aantrekkelijke aanbiedingen en lage prijzen. De cijfers zijn gebaseerd op 6000 winkelbezoeken die in week 37 zijn gedaan.
 

Reageer op dit artikel