nieuws

Oplossing voor tekort aan vakmensen

Nieuws

BAKKERSWERELD – Het tekort aan vakmensen oplossen. Dat is het doel van de zeven servicepunten die het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) en het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) vorige week hebben opgericht.

BAKKERSWERELD – Het tekort aan vakmensen oplossen. Dat is het doel van de zeven servicepunten die het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) en het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) vorige week hebben opgericht.
 

De zeven Servicepunten Ambachten zijn er zowel voor werknemers als werkgevers en gaan de instroom van vakbekwaam personeel binnen het ambacht bevorderen. Het imago van ambachten verbeteren en het ondernemerschap stimuleren. De servicepunten worden gehuisvest op de CWI-vestigingen in Drachten, Zwolle, Haarlem, Leidschendam, Den Bosch, Rotterdam en Maastricht. Bakkerondernemers kunnen bij de steunpunten terecht voor personeelsbemiddeling. Werkzoekenden voor informatie, ondersteuning bij het zoeken naar werk en een carrière in een van de ambachtelijke beroepen.
 
 

Reageer op dit artikel