nieuws

Noviteiten

Nieuws

Puratos introduceert broodproduct ‘Great Taste & WellnessPuratos Nederland uit Zevenbergen introduceert tijdens de Bakkerij Dagen 2006 haar eerste broodproduct uit het Great Taste & Wellness assortiment exclusief voor de ambachtelijke bakkerij.Standnummer: 08.213

Puratos introduceert broodproduct ‘Great Taste & Wellness
Puratos Nederland uit Zevenbergen introduceert tijdens de Bakkerij Dagen 2006 haar eerste broodproduct uit het Great Taste & Wellness assortiment exclusief voor de ambachtelijke bakkerij.
Standnummer: 08.213

Puratos introduceert broodproduct ‘Great Taste & Wellness
Puratos Nederland uit Zevenbergen introduceert tijdens de Bakkerij Dagen 2006 haar eerste broodproduct uit het Great Taste & Wellness assortiment exclusief voor de ambachtelijke bakkerij.
Standnummer: 08.213

 

Carels introduceert Fruitpearls
Carels Goes, fruitspecialist voor de ambachtelijke en industriële bakkerij en de zuivel- en ijsindustrie, introduceert tijdens de Bakkerij Dagen Fruitpearls. ‘Fruitpearls zijn kleurrijke bolletjes met een zachte bite.
Standnummer: 08.133

 

NBOV in beweging tijdens Bakkerij Dagen
De NBOV in Gouda brengt tijdens de Bakkerij Dagen in haar stand de gezondheidstrend nogmaals onder de aandacht. Onder het motto ‘NBOV in beweging’ wordt het thema letterlijk en figuurlijk nader aan de beursbezoekers gepresenteerd.
Standnummer: 08.312


 

Koopmans Meel op Bakkerij Dagen
De stand van Koopmans Meel uit Leeuwarden op de Bakkerij Dagen 2006 staat bol van de activiteiten. Met nieuws over grondstoffen en techniek. Met ideeën die de verkoop bevorderen.
Standnummer: 08.335

Heerlijk&Heerlijk wedstrijd om ‘jongste’ paasei
Heerlijk&Heerlijk uit Culemborg organiseert op de Bakkerij Dagen de wedstrijd: ‘Wie maakt het jongste paasei van Nederland?’ De bedoeling is dat het paasei jongeren (vanaf twintig jaar) aanspreekt.
Standnummer: 08.219

Beko en Beko Bakkerij Techniek op Bakkerij Dagen 2006
Beko uit Utrecht en Beko Bakkerij Techniek in Wijchen kiezen op de Bakkerij Dagen voor het centrale thema ‘Beko Un!ek’, omdat Beko van mening is dat ze als geen ander in staat is een uniek full-service pakket diensten en producten aan te bieden aan de bakker. Beko Un!ek loopt als rode draad door beide stands en wordt door diverse Beko-bedrijven op een eigen manier uitgewerkt.
Standnummer Beko 08.405
Standnummer Beko Bakkerij Techniek 08.403

Unifine Food & Bake Ingredients
Unifine Food & Bake Ingredients uit Breda lanceert tijdens de Bakkerij Dagen diverse, nieuwe producten, zowel op het gebied van ijs als banket. Naast nieuwe producten worden er variaties gepresenteerd op al bestaande productgroepen.
Standnummer: 08.425

Software Compad Bakkerij 2006
Compad Software uit Enschede presenteert tijdens de Bakkerij Dagen Compad Bakkerij 2006, het computerprogramma voor iedere brood- en banketbakkerij. De software is een modulair pakket dat bestaat uit onder meer de volgende modules: etikettering, orders, productieplanning, facturering, receptuuradministratie (drogestof en kostprijscalculatie), diverse koppelingen met kassasystemen, etiketteringsystemen en weegschalen.
Standnummer: 08.343

Onderwijsplein prominent op bakkerijbeurs
Tijdens de Bakkerij Dagen is ook het bakkerijonderwijs weer vertegenwoordigd. Hiermee krijgt de samenwerking, die vorig jaar voorafgaand aan de beurs in Den Bosch is opgestart, een vervolg. De volgende instellingen zullen gezamenlijk exposeren op het onderwijsplein. Het LOB HTV, de ROC’s van Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam (Zadkine), Zwolle (Deltion college) en de Vakschool Wageningen.
Standnummer: 08.700

Délifrance komt met rustieke broden
Délifrance Nederland uit Ridderkerk toont op de Bakkerij Dagen twee nieuwe rustieke broden: Pavé Rustique (640 gram) en Pain miel-noix (410 gram). Met de introductie van de twee nieuwe producten verweeft Délifrance oude tradities met nieuwe smaken.
Standnummer: 08.520

Luchtig gebak met Debic
Friesland Foods Professional uit Nuenen introduceert op de Bakkerij Dagen een nieuw concept van Debic dat inspeelt op de trend van verantwoord genieten. Diane Jagt-Den Hartog van Friesland Foods: ‘Het gaat om Debic Banketbakkersroom opklopbaar en Debic Duo die samen kunnen worden opgeklopt tot minimaal 150-180 procent.
Standnummer: 08.229

WP Haton: geur en smaak van brood
De Bakkerij Dagen staan voor WP Haton uit Panningen in het teken van ambachtelijk, smaakvol en origineel brood. ‘Op een oppervlak van 100 vierkante meter zetten we een complete kleine ambachtelijke proefbakkerij neer waar brood geproduceerd gaat worden van een ongekende kwaliteit, smaak en vorm’, aldus het bedrijf.
Standnummer: 08.317

Echte Bossche Koek Jan de Backer terug
Tijdens de Bakkerij Dagen 2006 introduceert Koekhuys Jan de Backer uit Den Bosch de Echte Bossche Koek van Jan de Backer; een lekkernij die volgens het authentieke recept van Jan de Backer op een ambachtelijke wijze wordt gebakken.
Standnummer: 08.318

Touch screen kassamodule Prompt
Ingenieursburo Prompt uit Harlingen presenteert op de Bakkerij Dagen in de RAI de nieuwe IBM touch screen kassa met software toegespitst op de bakkerijbranche: FRI-POS voor Windows.
Standnummer: 08.511

Marti-IT: honderdste Cash-it kassasysteem
In december 2005 is de honderdste Cash-it kassa opgeleverd. Het systeem is geïntroduceerd op de Bakkerij Dagen van 2004 waar een demoversie te zien was. Dagelijks werken nu meer dan 25 bakkersbedrijven met het computer kassasysteem Cash-it.
Standnummer: 08.515

VLB: nieuwe generatie broodsnijmachines
Tijdens de Bakkerij Dagen 2006 zal VLB Nederland uit Zeist het nieuwste VLB model in Nederland worden gepresenteerd: de VLB Granit. Exclusief uitgerust met een voortafel in massief graniet, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Standnummer 08.105

Sonneveld viert 50 jaar passie voor brood op beurs
Sonneveld uit Papendrecht viert tijdens de Bakkerij Dagen 50 jaar passie voor brood. In 2006 bestaat Sonneveld 50 jaar. Gespecialiseerd in broodverbetermiddelen speelt Sonneveld optimaal in op marktontwikkelingen. Variatie en kwaliteit kenmerken het assortiment.
Standnummer 08.225

Korenspelt van Zeelandia
Zeelandia uit Zierikzee introduceert op de beurs Korenspelt. Korenspelt wordt gebakken met JUNG Dinkelkrüstchen, een 100%-mix op basis van speltmeel en speltkiemen. Spelt is een oude graansoort die niet zo makkelijk kan worden verbouwd.
Standnummer 08.415

 

 

Meneba introduceert Weiland
Meneba uit Rotterdam introduceert op de Bakkerij Dagen Weiland. Weiland is het eerste donker meergranen concentraat verrijkt met voorbewerkte hele tarwekorrels voor een grof, volkoren karakter. ‘Met het eerste donker meergranenconcentraat verrijkt met voorbewerkte hele tarwekorrels voor een grof, volkoren karakter wordt het meergranen assortiment door ons onderscheidend uitgebreid’, aldus het Rotterdamse bedrijf.
Standnummer 08.117

 

Reageer op dit artikel