nieuws

Kant-en-klaar crèmegebak

Nieuws

Smilde Bakery uit Edam komt begin november met Turko® crèmegebak in de smaken vanille en mokka.

Kant-en-klaar crèmegebak

Smilde Bakery uit Edam komt begin november met Turko® crèmegebak in de smaken vanille en mokka.

Smilde Bakery uit Edam komt begin november met Turko® crèmegebak in de smaken vanille en mokka. Het crèmegebak wordt kant-en-klaar geleverd. Het gebak kan, na ontdooien, direct aan de consument worden gepresenteerd. Turko® hazelnootschuimplakjes diende als basis van dit gebak. Smilde Bakery wil met het Turko® crèmegebak inspelen op de groeiende behoefte van bakkerijen naar hoogwaardige kant-en-klare producten. Turko® crèmegebak (vanille en mokka) wordt geleverd per doos à 60 stuks.

 

Voor meer informatie:

Tel. (0299) 37 28 56

 

Reageer op dit artikel