nieuws

Hartog’s Volkorenbakkerij wint Visa Retail Jaarprijs

Nieuws

BAKKERSWERELD – Hartog’s Volkorenbakkerij & Maalderij is de beste zelfstandige winkel van Nederland. De Amsterdamse bakkerij won deze titel vorige week tijdens de uitreiking van Visa Retail Jaarprijs.

Hartog’s Volkorenbakkerij wint Visa Retail Jaarprijs

BAKKERSWERELD – Hartog’s Volkorenbakkerij & Maalderij is de beste zelfstandige winkel van Nederland. De Amsterdamse bakkerij won deze titel vorige week tijdens de uitreiking van Visa Retail Jaarprijs.

Hartog’s won in de categorie ‘zelfstandige winkel’, andere genomineerden in deze categorie waren: City Lens/City Bril uit Rotterdam, Roetgerink Mode uit Enter en Romantovich Exclusief Slapen uit Uden. De jury roemde Hartog’s om het ondernemerschap, uitstraling, product en enthousiasme. In de categorie ‘beste winkelketen’ greep Bakker Bart net naast de hoofdprijs. Jumbo Supermarkten was de grote winnaar.

Reageer op dit artikel