nieuws

Halve finale Bakkerij van het Jaar bekend

Nieuws

BAKKERSWERELD – De verkiezing Bakkerij van het Jaar is de tweede ronde ingegaan. Elf gemengde bedrijven en vijf banketbakkerijen maken nu nog kans op de titels Bakkerij en Banketbakkerij van het jaar 2007.

Halve finale Bakkerij van het Jaar bekend

BAKKERSWERELD – De verkiezing Bakkerij van het Jaar is de tweede ronde ingegaan. Elf gemengde bedrijven en vijf banketbakkerijen maken nu nog kans op de titels Bakkerij en Banketbakkerij van het jaar 2007.

Binnenkort kunnen zij de jury verwachten voor de tweede ronde. Om de jurering van de eerste ronde objectiever te maken heeft het comité gekozen om onder andere een mystery guest in te schakelen in plaats van de jurykoppels die voorheen de eerste ronde deden. In totaal hebben 51 bedrijven een mystery guest over de vloer gehad. Naast 36 gemengde bedrijven gaven vijftien banketbakkerijen zich op voor de verkiezing. De overgebleven bedrijven krijgen in de tweede ronde bezoek van een vast jurykoppel, zij beoordelen onder andere de bakkerij, het assortiment en spreken met de eigenaren. Begin januari wordt bekend welke acht bedrijven er doorgaan naar de finale die in maart van volgend jaar wordt gehouden.

Bakkerijen
Paul Berntsen Didam
Wim Aalbertsen Doorn
Erkeland Empel
Gerhard Oonk Glanerbrug
Van Vessem & Le Patichou Haarlem
Sturkenboom Kortenhoef
VBentum Lobith
Broekmans Panningen
De Korenaar Surhuisterveen
Slijkerman Wieringerwerf
Lakerveld Wijk bij duurstede

 

 

Banketbakkerijen
Jarreau Chocolaterie Den Haag
Van Bragt Geldrop
Tummers Heemstede
Jacobs Leiden
Van Helden Middelharnis

 

Reageer op dit artikel