nieuws

Gouden Gard/Geert Grieverprijs 2006

Nieuws

Gouden Gard 2006, die titel mag Jasper Engel op zijn cv bijschrijven. Hij sleepte begin oktober in een vol NBC gebouw deze prestigieuze prijs in de wacht. Ook won hij de Marketingprijs, de Coachingsaward en een masterclass.

Gouden Gard/Geert Grieverprijs 2006

Gouden Gard 2006, die titel mag Jasper Engel op zijn cv bijschrijven. Hij sleepte begin oktober in een vol NBC gebouw deze prestigieuze prijs in de wacht. Ook won hij de Marketingprijs, de Coachingsaward en een masterclass.

 Karin Fiers werd gekroond als laatste winnaar van de Geert Grieverprijs, die volgend jaar de naam Talentenprijs krijgt. Ook zij won een masterclass. Richard van Gent sleepte met zijn taart de Consumentenprijs in de wacht. Jasper Engel: ‘Ik ben vijf maanden van tevoren begonnen met de wedstrijd. Ik heb eerst alles op papier gezet en ik heb toen mallen gemaakt.’ Het thema is Pirates of the Caribbean. ‘Ik zocht een actueel thema en toen ik de film had gezien in de bioscoop dacht ik daar kan ik wel wat mee. Ik ben vervolgens nog een keer geweest om aantekeningen te maken en heb plaatjes van internet gedownload.’ Jasper Engel (19) volgt zijn opleiding aan Vakschool Wageningen en is werkzaam bij Huize van Wely in Noordwijk aan Zee. De vakwedstrijden werden dit jaar voor de 21e keer gehouden.

Reageer op dit artikel