nieuws

Gommans beste startende ondernemer

Nieuws

BAKKERSWERELD – Echte Bakker Gommans uit Sevenum is uitgeroepen tot best startende ondernemer van de regio Horst a/d Maas, Sevenum, Tienray en Swolgen. De jury prees de eigenaren Joep en Bas Gommans om hun gedrevenheid en innovatiebeleid.

Gommans beste startende ondernemer

BAKKERSWERELD – Echte Bakker Gommans uit Sevenum is uitgeroepen tot best startende ondernemer van de regio Horst a/d Maas, Sevenum, Tienray en Swolgen. De jury prees de eigenaren Joep en Bas Gommans om hun gedrevenheid en innovatiebeleid.

‘Zij hebben met grote inzet de tegenslag die hen in juni 2004 trof, toen de moederwinkel in Sevenum geheel door brand verwoest werd, overwonnen. Gebruik makend van elkaars competenties, zijn zij er in geslaagd om Gommans de Echte Bakker Sevenum op de kaart te zetten. Door middel van een eigentijdse productvernieuwing, zowel in de ontwikkeling als in de presentatie, weten zij zich duidelijk te onderscheiden van de rest van de markt. De kwaliteit van het product en het centraal stellen van de consument staan daarbij voorop.’ Het bedrijfsmotto ‘Echt, puur, en kwaliteit op alle facetten’, is zowel op de onderneming als op hen zelf van toepassing, aldus de jury.
 

Reageer op dit artikel