nieuws

Gebaksconcept Puratos en Dobla

Nieuws

Puratos uit Zevenbergen en Dobla uit Heerhugowaard houden opnieuw samen een innovatief gebaksconcept, genaamd rendierentaartje.

Gebaksconcept Puratos en Dobla

Puratos uit Zevenbergen en Dobla uit Heerhugowaard houden opnieuw samen een innovatief gebaksconcept, genaamd rendierentaartje.
 

Puratos uit Zevenbergen en Dobla uit Heerhugowaard houden opnieuw samen een innovatief gebaksconcept, genaamd rendierentaartje. Het is een kerstgebak waarop de Kerstman en zijn rendieren niet ontbreken. Puratos en Dobla stellen de ambachtelijke (banket)bakker in staat zijn klanten te verrassen met een inspirerend assortiment kerstgebak wat rationeel te produceren is. De basis van het rendierentaartje is een taartje met chipolatabavarois, gedecoreerd met een Kerstman decoratieschild en bijpassende rendier decoratieschildjes.

De kerstactie loopt tot en met het einde van het jaar.

 

Voor meer informatie:

Tel. (0168) 32 62 60

Tel. (072) 576 07 77

 

 

Reageer op dit artikel