nieuws

Enthousiasme over eerste beursdag

Nieuws

Standhouders en bezoekers reageerden zondag enthousiast op de eerste beursdag. Het aantal bezoekers op de eerste dag van de driedaagse beurs lag hoog. Veel ondernemers kwamen met het hele gezin naar de Rai in Amsterdam.

Standhouders en bezoekers reageerden zondag enthousiast op de eerste beursdag. Het aantal bezoekers op de eerste dag van de driedaagse beurs lag hoog. Veel ondernemers kwamen met het hele gezin naar de Rai in Amsterdam.

 

 Zondag 5 februari: de eerste beursdag. Standhouders zijn zeer tevreden over het aantal bezoekers. 

 

 

 

Puratos introduceert op de beurs onder meer Levensbrood. Dit brood speelt in op de gezondheidstrend. Het is er in twee varianten: Groei: voor jongen mensen en Bloei, voor mensen in de bloei van hun leven. 

 

 

 

 Bakkerswereld deelde zondag op de beurs veel actietassen uit. Veel bezoekers gingen de beurs rond om het Bakkerswereld-memoryspel compleet te krijgen. De hoofdprijs: een I-pod. Houd Bakkerswereld en Bakkerswereld.nl in de gaten om te kijken of u gewonnen heeft. 

 

 

 Demonstraties op de stand van Zeelandia: veel bekijks.

 

 

 Heerlijk & Heerlijk organiseert op de beurs de wedstrijd ‘Het jongste Paasei’. Ruim dertig (banket)bakkers lieten zich door de wedstrijd inspireren en deden mee. Deze ‘Mondriaan’ creatie kreeg veel belangstelling. 

 

 

 

 

Koopmans uit Leeuwarden staat in het teken van Meesterwerken van Hollandse Bodem. Bakkers uit het land geven op de stand demonstraties met de nieuwe Premax meergranen blond. 

 

 

 Sonneveld viert op de beurs het 50-jarig bestaan. 

 

 

 Prepack heeft op de stand veel verpakkingen voor Pasen. 

 

 

 Meneba reikt maandagmiddag een cheque uit aan Unicef. Ambachtelijke bakkers die Moutbink verkochten brachten  € 75.000,- bijeen voor het goede doel.

 

Reageer op dit artikel