nieuws

C1000 pakt broodafdeling aan

Nieuws

BAKKERSWERELD – De broodafdeling van C1000 gaat veranderen. Het assortiment wordt uitgebreid en krijgt een regionaal karakter.

C1000 pakt broodafdeling aan

BAKKERSWERELD – De broodafdeling van C1000 gaat veranderen. Het assortiment wordt uitgebreid en krijgt een regionaal karakter.

Dit zijn de twee belangrijkste elementen uit de plannen die de nieuwe topman Bert Roetert van Schuitema bekend heeft gemaakt. De vernieuwing van de broodafdeling volgt op een test, die Schuitema eerder dit jaar hield bij achttien C1000-winkels onder de naam Proeftuinen. Die test leidde bij de deelnemende winkels tot een forse toename van de broodverkopen. In sommige gevallen ging het om een omzettoename van meer dan 15 procent. De aanpassing van de broodafdeling wordt per 1 januari bij alle bijna 460 C1000-winkels doorgevoerd.

Reageer op dit artikel