nieuws

Boulangerie Team: beste showstuk, vierde overall

Nieuws

BAKKERSWERELD – Het Nederlands Boulangerie Team is tijdens de Europese Kampioenschappen Boulangerie in Luxemburg bekroond met het beste showstuk. Overall eindige Nederland vierde.

Boulangerie Team: beste showstuk, vierde overall

BAKKERSWERELD – Het Nederlands Boulangerie Team is tijdens de Europese Kampioenschappen Boulangerie in Luxemburg bekroond met het beste showstuk. Overall eindige Nederland vierde.

Het Nederlands Boulangerie Team (Daan Hesseling, Wietse Schiere en Theodor Prinsen) deden dit jaar voor de derde keer mee aan de Europese Kampioenschappen, die vorige week in Luxemburg werden gehouden. Het thema voor het showstuk was wielrennen. Omdat het showstuk verplicht in het teken van de wielersport moest staan, besloot het Nederlands Boulangerie Team dit thema ook in de twaalf verschillende broden (die in acht uur tijd gemaakt moesten worden) te laten doorklinken. Coaches Richard Jansen en Hans Som: ‘De jongens blijven groeien, ze hebben nog nooit zo’n hoog niveau behaald. Een podiumplaats is slechts een kwestie van tijd.’
In totaal deden negen landen mee. Het goud ging naar Zwitserland.

Reageer op dit artikel