nieuws

Banketchocolaterie Hendricksen meest ‘gehandicapsvriendelijk

Nieuws

BAKKERSWERELD – Banketchocolaterie Hendricksen is de meest gehandicapsvriendelijke winkel van Baarn.

Banketchocolaterie Hendricksen meest ‘gehandicapsvriendelijk

BAKKERSWERELD – Banketchocolaterie Hendricksen is de meest gehandicapsvriendelijke winkel van Baarn.

 
Eigenaar Ronald van Rooijen kreeg de prijs vorige week uitgereikt uit handen van Stichting Gehandicapten Belangen Baarn. De stichting keurde alle winkels in Baarn op toegankelijkheid voor gehandicapten, Hendricksen kwam als beste uit de bus. Van Rooijen: ‘Ik heb veel oudere klanten, toegankelijkheid is dus belangrijk.’ Zo heeft de winkel automatische schuifdeuren, heeft de winkelvloer dezelfde hoogte als de stoep, is de toonbank laag en kunnen klanten de pinautomaat op schoot nemen.
 

Reageer op dit artikel