nieuws

Zuidam heeft gesloten promotiepop terug

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakker Laurens Nieuwenhuizen van Patisserie Zuidam uit Ermelo heeft zijn promotiepop terug.

Zuidam heeft gesloten promotiepop terug

BAKKERSWERELD – Bakker Laurens Nieuwenhuizen van Patisserie Zuidam uit Ermelo heeft zijn promotiepop terug.
 

In maart van dit jaar stond Nieuwenhuizen ook in de kolommen van deze nieuwsbrief, toen met de diefstal van de promotiepop. De twee meter grote pop werd ontvreemd voor de deur van zijn bakkerij. Nieuwenhuizen baalde er flink van omdat hij de bakkerspop geleend had.
 
Een tijdje terug vonden voorbijgangers de pop – met een gewicht van ruim honderd kilo – terug vlakbij een muziektent in Ermelo. Hij had wel een opfrisbeurtje nodig omdat hij helemaal oranje was geschilderd. Of de pop als WK-mascotte is gebruikt, is niet bekend. Inmiddels staat de pop weer voor de bakkerij om de aandacht van passanten op de bakkerij te vestigen. De pop vertegenwoordigt een waarde van een kleine duizend euro. Niewenhuizen had niet verwacht dat hij de pop ooit nog terug zou zien.
 
Foto: Bram van der Biezen, De Stentor.
 

Reageer op dit artikel