nieuws

Wingender veertig jaar in dienst

Nieuws

BAKKERSWERELD – Piet Wingender is veertig jaar in dienst bij banketbakkerij Tummers in Heemstede. Reden voor de eigenaar om zijn werknemer in het zonnetje te zetten.

BAKKERSWERELD – Piet Wingender is veertig jaar in dienst bij banketbakkerij Tummers in Heemstede. Reden voor de eigenaar om zijn werknemer in het zonnetje te zetten.
 

‘Om het jubileum te vieren hebben we twee gevulde koeken gemaakt, maar dan veertig keer zo groot als normaal. Een hebben we in de etalage gezet, de ander hebben we uitgedeeld aan klanten’, vertelt eigenaar Vincent van den Bosch. Op de plaatselijke radio deed Van den Bosch een interview over zijn jubilerende werknemer en werd er een receptie gehouden voor oud-collega’s, leveranciers en oud-eigenaren. De feestdag werd afgesloten met een personeelsetentje.
 
 

Reageer op dit artikel