nieuws

Vervoerder van bakkersproducten beboet

Nieuws

BAKKERSWERELD – In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 april is bij een grootschalige verkeerscontrole een vrachtwagen aangehouden die bakkersproducten vervoerde bij een temperatuur van zeventien graden waar maar acht is toegestaan.

BAKKERSWERELD – In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 april is bij een grootschalige verkeerscontrole een vrachtwagen aangehouden die bakkersproducten vervoerde bij een temperatuur van zeventien graden waar maar acht is toegestaan.
 

Hoe hoog de boete is die de vrachtwagenchauffeur kreeg opgelegd is niet bekend. De controle vond plaats op de A12 in de gemeente Arnhem en Ede. De politie Midden-Gelderland hield in totaal 820 personenauto’s aan en 45 vrachtwagens. Onder de personenauto’s was ook een Ferrari die 217 kilometer reedt, waar 120 is toegestaan. De 32-jairge Oostenrijkse bestuurder kon zowel zijn snelle auto als zijn rijbewijs inleveren. (anp)
 
 

Reageer op dit artikel