nieuws

Veel interesse in nieuwe Bakker Bart

Nieuws

BOXMEER/CUIJK – Een advertentie in lokale tijdschriften heeft vijftien kandidaten opgeleverd voor de exploitatie van een nieuwe vestiging van Bakker Bart in het Brabantse Cuijk. De landelijke keten wil vestigingen openen in Cuijk, Boxmeer en Venray.

BOXMEER/CUIJK – Een advertentie in lokale tijdschriften heeft vijftien kandidaten opgeleverd voor de exploitatie van een nieuwe vestiging van Bakker Bart in het Brabantse Cuijk. De landelijke keten wil vestigingen openen in Cuijk, Boxmeer en Venray.
 

Dat meldt het regionale dagblad De Gelderlander. Het bedrijf heeft nog geen geschikte locaties voor de nieuwe vestigingen. ‘Als we een pand hebben gevonden kunnen we het in zes weken tot bakkerij ombouwen. Maar het duurt al snel vier tot zes maanden voordat de ondernemers zover zijn. Eerst is er een serie van vijf gesprekken en dan volgt nog een stage in een bestaande vestiging’, zegt een woordvoerder van het moederbedrijf van Bakker Bart in Beuningen in De Gelderlander.
Bakker Bart beschikt inmiddels over 140 vestigingen door heel Nederland. De door Bart van Elsland opgerichte formule begon in 1977. Enkele maanden geleden maakte het bedrijf zich los van het Italiaanse concern Barilla, dat via dochteronderneming Kamps eigenaar was van de broodjeswinkels en bakkerijen.
 
 
Reageer op dit artikel